Ce lege sau hotarare se mentioneaza in cazul in care angajatorul doreste ca pe 2 ture diferite, suprapuse la pranz sa numeasca 2 persoane cu functii si meserii diferite in Clasificarea Ocupatiilor din Romania-unul avand studii medii si o anumita pregatire, celalalt superioare cu alta pregatire, deci fara sa se schimbe functiile celor 2 ?
Nu posed nici o fisa de post..... deocamdata, decat cea semnata la angajare acum 20 de ani. Cand o sa am la noua institutie.......peste vreo luna si ceva...........mai vorbim pe caz concret. Acum totul este ipotetic.
... Exista ceva lege, hotarare, norma de aplicare ...........ceva....care sa defineasca ce anume este legal si ce nu in ceea ce se regaseste in fisa postului unui angajat ?
V-am mai explicat o data ca nu avem asa ceva mentionat intr-un text de lege.
Daca se putea discuta - il intrebam, dar eu vreau sa aflu cum se pot schimba atributiunile din fisa postului cu altele care nu sunt specifice meseriei si care sunt mentionate intr-un articol din Contractul Individual de Munca fara acordul salariatului.
Felul muncii
gigel65
Este o schimbare a felului muncii daca un angajat este mutat efectiv in alt birou (in organigrama este alt compartiment al aceluiasi serviciu) cu alte ... (vezi toată discuția)