avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tarining
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tarining

Buna ziua !
Am urmatoarea speta : Am primit o factura fiscala din Suedia - training pentru top management an 2015 . Cursul se tine pe durata intregului an 2015 in mai multe tari din UE , dar nu in Romania . (participantul la curs este administratorul societatii) .
D.p.d.v al TVA se face taxare inversa sau cursurile sunt scutite ?
Multumecs frumos !
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:48, 12 Mai 2015
daca apar la ART. 141 Scutiri pentru operaţiuni din interiorul ţării
atunci sunt scutite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva vanzare teren sc webgrafix webgrafix una ziua Am o nelamurire referitoare la TVA-ul aferent vanzarii unui teren. Firma noastra a cumparat anul trecut un teren , cumpararea terenului s-a facut ... (vezi toată discuția)
Facturare cursuri de formare profesionala anansc83 anansc83 Buna ziua, Furnizorul de formare profesionala \"A\" din RO are cod CAEN 8559 neplatitor de TVA, fiind autorizat de CNFPA, iar beneficiarul cursurilor este ... (vezi toată discuția)
Vanzare activ firma Lia Gradinariu Lia Gradinariu Sunt asociat unic la un SRL si as dori sa vand un teren care este achizitionat pe firma. Vanzarea este purtatoare de TVA sau e "scutit fara drept de deducere"? ... (vezi toată discuția)