avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Ong-deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Ong-deschidere punct de lucru

Buna ziua,
Am un ONG cu activitate economica medicala si am inchiriat un spatiu pentru a deschide punct de lucru.Am terminat cu fiscalizarea casei de marcat (am declarat punctul de lucru la Finante,am hot judecatoreasca).Ma intereseaza daca mai este nevoie de autorizatia sanitara sau ce alte documente? Trebuie declarat programul de functionare la Primarie?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:05, 12 Mai 2015
De la primarie nu trebuie sa obtineti aviz de functionare. E bine sa mergeti la directia sanitara sa intrebati clar direct la sursa daca pentru activitatea dumneavoastra trebuie ceva de la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea unui magazin Andreea-Adriana Andreea-Adriana Buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt pasi de urmat pentru a deschide un magazin cu produse nealimentare. Actele firmei sunt gata am si gasit spatiul ... (vezi toată discuția)
Schimbare punct de lucru szture szture Buna ziua.Suntem o societate de comert cu ridicata a pieselor de schimb auto.Acum ne-am schimbat sediul unui punct de lucru.V-as ruga sa-mi spuneti de ce ... (vezi toată discuția)
Dschidere salon coafura - manichiura boby_zb boby_zb Buna seara. sunt nou in domeniu, tocmai am terminat niste cursuri de calificare profesionala (coafor) si asi dori pentru inceput sa imi deschid un mic salon ... (vezi toată discuția)