buna ziua. pensie alimentara a fost stabilita acum 3 ani prin hotarare judecatoreasca, atunci cand am facut si testul de paternitate si a reiesit ca individul este tatal copilului
a platit firma banii timp de un an, dupa care el s-a mutat in alt loc si mi+a propus sa plateasca aceeasi suma fara calcul oficial. am zis ca da.
problema este ca i+am tot propus sa ajusteze cuantumul si n+a vrut
desi s-a mutat intre timp la alta firma si e mare smecher acolo
am revenit cu propunerea si mi-a spus ca sa fac cum ma taie capul. consecintele le suport,...
vreau sa stiu dk judecatorul ia in calcul DOAR veniturile de pe cartea de munca
pentru ca el are majoritatea banilor pe drepturi de autor. si ia sume cu multe zero-uri in coada
cum pot demonstra ca nu ia doar suma infima mentionata pe cartea de munca..
la alte "consecinte" nu ma pot gandi.. care o fi alea numai el stie
Pensia de intretinere este stabilita in cote procentuale din castigul din munca al debitorului. Prin castig din munca se intelege venitul net castigat constant.
In aceste conditii ,solicitati o recalculare a pensiei de intretinere.
In vederea calcularii cuantumului pensiei de intretinere instanta de judecata are in vedere veniturile ce prezinta caracter de continuitate , nu numai veniturile salariale , printre care si cele provenite din drepturile de autor .
Recalcularea cuantumului (marirea acestuia , nu insa si micsorare, respectiv sistare)acestei pensii e de competenta judecatoriei in a carei raza teritoriala domilieaza fie paratul , fie reclamantul .
Pensie alimentara
lilisor1975
Cum se calculeaza pensia alimentara pentru doi copii??? Se ia in calcul si faptul ca tatal sta cu chirie si daca are banci de platit??? Pensia alimentara se ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie
dorin1951
BUNA ZIUA
am o problema legata de o solicitare de recalculare puncte de pensie.va cer sprijinul.
am iesit la pensie in septembrie 2013.
dupa aceasta data , ... (vezi toată discuția)