avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obtinere pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obtinere pensie alimentara

buna ziua...sunt mamica unui baiat de 2 ani si jumatate, acum un an am incheiat un contract de mediere cu tatal acestuia,precizez ca nu am fost casatoriti, in care se precizeaza ca minorul se afla in incredinteaza spre crestere mie dar ca exercitam custodie comuna, plus ca el este obligat la plata unei pensii alimentare lunare in cuantunum de 100 ron, iar el nici pana in momentul de fata nu a achitat...as dorii sa stiu ce trebuie sa fac pentru a o obtine...este nevoie sa merg in instanta?sau ce demersuri trebuie sa fac? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: grigore mihai , utilizator 08:50, 15 Mai 2015
multumesc din suflet!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model intimpinare Ionutzzz7i88 Ionutzzz7i88 Ma poate ajuta cineva cu un model intimpinare cerere de chemare in judecata pentru incredintare minor? (vezi toată discuția)
Cererea pentru pensia alimentara koreh silvia koreh silvia cererea pe care o depun la Tribunal pentru pensia alimentara trebuie scrisa de mine sau exista cerere tip?Imi puteti da va rog un exemplu de cerere?Va ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara anto_riana anto_riana buna ziua. cine ma poate lamurii daca pot cere pensie alimentara sotului pt un copil minor,prin instanta ,daca suntem despartiti doar in fapt iar copilul a ... (vezi toată discuția)