Putem discuta pe marginea acestui raspuns pe care l-ati primit. Dar, din cate inteleg, nu acesta este scopul postarii dumneavoastra si reveniti la aceeasi problema adica semnarea raspunsului de catre altcineva si nu de presedinte.
Cu scuze ca nu am alta solutie mai buna, va sugerez sa nu bagati in seama acest raspuns.
Iar daca vreti sa rezolvati problema terasei, va rog sa spuneti, discutam si va sugeram cateva solutii.
Nu prea aveti sanse sa rezolvati. Un avocat presedinte poate folosi pentru a zadarnici orice incercare a proprietarilor de a-si valorifica vreun drept refuzat. Fara numar de inregistrare, fara inregistrarea cererii in registrul de corespondenta. nu aveti probe. Cititi legea 230/2007 si notati ce art. au fost incalcate. Va pregatiti de un proces, ei nu vor ceda! Dar vedeti ca dv. aveti mult mai multe obligatii decat administratorul, presedintele si comitetul executiv la un loc. Pentru fiecare afirmatie/acuzatie, aveti nevoie de proba/probe. Pentru ca a venit vorba, scrisoarea/cererea dv. trebuie sa fie insotita de o semnatura (a presedintelui, nu cum spun unii, a oricui), sau o confirmare de primire a cererii, care este bine sa fie trimisa cu recomandata cu confirmare de primire. Aceasta modalitate permite sa scrieti in INVENTAR ce cuprinde plicul, au fost cazuri cand s-a negat continutul. Eventual: Faceti 2 asigurari, obligatorie si facultativa, vorbiti cu brokerul, Notati apoi situatia post-asigurari pe masura ce se degradeaza si pentru degradarile ulterioare vor plati (din pacate toti, nu numai vinovatii (Leaderii). Ma indoiesc ca puteti cere si veti primi dreptul de a se organiza o AGA in care sa puneti la curenu vecinii cu situatia.
Domnule Adrian,
am revenit la intrebare initiala pentru ca doresc sa stiu cum abordez acest tip de raspuns indirect pe care l-am primit. Din punctul lor de vedere, ei pot considera ca si-au facut treaba raspunzandu-mi, iar daca nu voi avea o pozitie in raport cu ei, iar poate fi interpretat ca nu ma implic in solutionarea situatiei.
Desigur, sunt direct interesat si ma intereseaza orice solutie concreta si legala care poate conduce a solutionarea problemei reparatiei terasei, dar tinand cont si de contextul pe care l-am prezentat.
Cu consideratie!
Logica de avocat?! Nu, avocatii adevarati au minti sclipitoare! ceilalti, raspund asa, cum vi s-a raspuns: nu avem cunostinta de vreo stricaciune a terasei, DAR costurile sunt exagerate?! Adica, habar nu avem. nu am vazut, nu vrem sa vedem (terasa), dar evaluam valoarea ipoteticei lucrari, la mult mai putin. In plus, nu avem bani, ineamna ca nu s-a constituit un fond de reparatii (recomandat de lege)
A bon entendeur, salut!...sau, asa vrea muschii nostri, sau juridic vorbind, rea-vointa!