avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducere termen juridic "comodat"
Discuție deschisă în Traduceri

Traducere termen juridic "comodat"

#-o Va rog foarte mult sa ma ajutati. Cum as putea traduce in engleza CONTRACT DE COMODAT; COMODANT ; COMODATOR, avand in vedere ca termenul commodate se regaseste doar in legislatia britanica a secolului al 18-lea si, cel putin din ce am citi eu, nu a fost adoptat in terminologia juridica britanica actuala. Poate ca nu m-am documentat eu suficient, insa asta este tot ce am gasit. Sunt convinsa ca dumneavoastra puteti sa ma ajutati. Va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: Gicuta Nistor , utilizator 04:22, 5 Iulie 2009
contract de comodat - bailment agreement
comodant - lessor/bailer
comodatar - lesee/bailee
=D> Multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat Roxie Roxie Buna seara. Intentionez sa imi iau autorizatie PFA pentru a putea lucra ca traducator. Unul din actele necesare la dosar este cel care sa dovedeasca dreptul ... (vezi toată discuția)
Sugestii pentru susþinerea examenului de traducãtor în limba turcã cristinaozturk cristinaozturk Voi sustine examenul de traducator in cateva zile ( limba turca ). Daca l-a mai sustinut cineva, poate da sfaturi? Chiar textul care a picat ar fi de ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere masina pe firma nepynepy nepynepy Buna ziua , daca ma puteti ajuta cu , cateva raspunsuri in ceea ce priveste nelamurirea mea . Detin o masina proprietate privata si as dori sa stiu daca se ... (vezi toată discuția)