avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... camere videosupraveghere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

camere videosupraveghere

In ce conditi se pot monta pe casa scari camere video de supraveghere de catre o persoana fizica<
Cel mai recent răspuns: Mariana Apostol , utilizator 10:57, 14 Mai 2015
Buna ziua. Eu am luat acceptul vecinilor de palier, iar urmatorul pas, am mers la sectia de politie si am anuntat instalarea camerelor. (asta mi-au cerut ei cand i-am intrebat de ce acte am nevoie sa instalez) Sunt in sector 3 si apartin de sctia 10 politie- poate conteaza sa stiti
Aveti nevoie de o firma autorizata.Aceasta stie pasii de urmat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera video Dinte Dinte Buna seara! Am voie sa imi montez o camera de supraveghere deasupra usii mele, usa apartamentului? (mentionez ca locuiesc la bloc). Camera sa fie pe casa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie camere supraveghere apartament bloc Gigi-55 Gigi-55 Stau la bloc la parter, si vreau sa montez camere cu inregistrare, una la geamul din dormitor, si una la usa sa vad cine suna, sau cine forteaza in lipsa mea, ... (vezi toată discuția)
Doresc sa montez o camera de supraveghere pe palier, la bloc. ... Cristian0711 Cristian0711 Doresc sa montez o camera de supraveghere pe palier, la bloc. Am acordul tuturor vecinilor si al Asociatiei de Propietari, mai putin unul, care banuiesc ca ... (vezi toată discuția)