avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract plata scoala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract plata scoala

Buna ziua,


Doresc sa urmez cursurile unei facultati de stat,pe unul din locurile cu taxa,.
Firma la care lucrez,doreste sa imi plateasca aceasta scoala.Este vorba de 3 ani,taxa anuala fiind de aprox. 2000 RON.
Ce fel de contract ar trebui sa fac intre mine si firma la care lucrez






Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 14 Mai 2015
Legea nr.376 din 28 septembrie 2004 privind bursele private
art.1
(1) Bursa privată reprezintă sprijinul pentru studii acordat, în baza unui contract, de către o persoană juridică de drept privat sau de către o persoană fizică unui beneficiar care poate fi, după caz, elev, student, doctorand sau care urmează un program de pregătire postuniversitară într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, din ţară sau din străinătate.
(2) Cuantumul bursei private se stabileşte la încheierea contractului şi se poate modifica ulterior numai prin act adiţional la acesta.

INSTRUCŢIUNI de aplicare a Legii nr. 376/2004 privind bursele private
I. Prevederi cu caracter general
1. Bursele prevăzute de Legea nr. 376/2004 privind bursele private se pot acorda persoanelor fizice române: elevi, studenţi, doctoranzi sau celor care urmează un program de pregătire postuniversitară într-o instituţie de învăţământ acreditată, din ţară sau din străinătate.

2.1. Bursa se acordă în baza unui contract încheiat între o persoană juridică de drept privat sau o persoană fizică şi beneficiar, dintre cei menţionaţi la pct. 1.

2.2. Contractul se semnează, în calitate de părţi, de către beneficiar sau, în funcţie de vârstă, de beneficiar, cu acordul scris al reprezentantului său legal, şi de către reprezentantul legal al persoanei juridice de drept privat sau de către persoana fizică ce oferă bursa.

2.3. Beneficiarul bursei private are obligaţia să prezinte contractul, în vederea avizării, la instituţia sau la unitatea de învăţământ în care studiază, care va specifica nivelul şi forma de învăţământ urmate, precizând durata normală a studiilor, precum şi anul de studiu în care se află beneficiarul bursei.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare bursa privata nikescu nikescu Cetatean roman, student international la o universitate din SUA. Cum poate fi sprijinit cu o bursa privata sau cum pot fi colectati banii de la persoane fizice ... (vezi toată discuția)
Bursa privata MihaDanaa MihaDanaa Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii referitoare la modul in care un angajator poate acorda burse private unor persoane ( absolventi de liceu ... (vezi toată discuția)
Ajutor financiar nikescu nikescu Cum poate fi ajutat un student roman, care studiaza in strainatate, astfel incat suma sa fie deductibila fiscal ? Se incheie contract intre persoana juridica ... (vezi toată discuția)