avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... droguri legale
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

droguri legale

Buna seara, am si eu o problema: locuiesc intr-o casa cu trei apartamente,iar vecinul din primul apartament a decis sa dea in chirie o camera pentru o tutungerie. Din pacate, s-a ajuns in situatia in care nu se va vinde doar tutun, ci se consuma si droguri legale( zic ei) si vor sa fie un fel de bar...sau asa ceva. In aceste zile sunt pe cale sa le deschida. Ce pot face eu, ca si simplu cetatea, care am doi copii minori? vecinii din cel de-al treilea apartament sunt in varsta si nu se baa
Multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ContSters87581 , utilizator 16:00, 3 August 2009
Problema pe care o semnalaţi este foarte gravă dacă lucruile stau aşa cum le prezentaţi.Ca să funcţioneze acel bar trebuie să aibă o autorizaţie în care se specifică ce se poate comercializa.Dacă aveţi dovezi concrete adresaţi-vă Poliţiei de proximitate.
multumesc, intre timp am fost atentionata sa nu ma bag, si sa ma tin departe de ei. Eventual de acum incolo pot sa ma baricadez in casa.
Buna ziua,

Ma uimeste foarte mult ceea ce imi spuneti dumneavoastra avand in vedere faptul ca un bar nu poate fi deschis intr-un bloc si oricum trebuie sa se obtina o multime de autorizatii pentru exercitarea legala a activitatii societatii.

In aceasta situatie ati putea face o sesizare la Registrul Comertului, la alte autoritati competente cat si la Politie.
Sfatul meu este sa sesizati politia fiindca in astfel de cazuri , mai devreme sau mai tarziu , veti avea probleme cu asa-zisii consumatori legali!
Exista societati , legal infiintate, in vederea consumarii unor "plante", sau ce-or fi , cu efecte similare drogurilor.De unde si denumirea de "droguri legale" ...sau plante etnobotanice ...Sunt cateva deschise si in orasul in care locuiesc , chiar langa Spitalul Judetean e amplasat unul dintre ele :)
Insa nu se stie cat de mult respecta dispozitiile normative(daca exista toate autorizatiile necesare ) cu privire la functionarea societatii, si ce alte activitati conexe desfasoara.
Puteti sesiza Politia , pentru efectuarea unui control.

Alte discuții în legătură

Bar la parterul blocului robertalin86 robertalin86 As dori sa va adresez o intrebare deoarece la parterul blocului meu a aparut peste noapte un bar fara ca locatarii din bloc sa fie măcar întrebaţi daca ... (vezi toată discuția)
Firma cu plante etnobotanice (droguri legale) Rhastel Rhastel Buna ziua, as dori sa-mi deschid o firma care se ocupa cu comercializarea plantelor etnobotanice (droguri legale). Imi puteti spune va rog, daca am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Pentru a deschide un coffee shop in romania(constanta) claudia536 claudia536 Vreau sa deschid un cofee shop si ma intereseaza ce acte imi trebuiesc si ce conditii pentru a deschide aceasta afacere. Daca sunt legale si se pot vinde in ... (vezi toată discuția)