avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum de servitute

Buna ziua!
Spuneti-mi va rog,daca intr-un ctr.de vanzare cumparare casa din 2008,nu s-a precizat clar ca in urma dezmembrarii intre cele 2 loturi exista "drum servitute",se presupune ca este ?
Initial a fost in jur de 2000 mp din care eu am cumparat 700 mp cu casa cu tot,diferenta si-a pastrat-o fostul proprietar si pana acum nu s-a delimitat cu gard intre noi ptr ca ....ne-am inteles bine ca vecini.Acum au aparut unele neintelegeri si tocmai acum am realizat ca daca se trage gardul,eu nu ai am loc pe langa casa nici macar 1 m,adica intr-in perimetru de 700 mp cu deschidere la drum casa este cam la mijloc si ocupa aproape toata latimea spatiului,ca sa aduc o canapea de ex.trebuie sa trec cu ea prin casa si chiar nu se poate,sunt camere mici,usi la fel...Ma intreb daca in afara de neglijenta mea,notarul care a parafat aceste acte ,nu a gresit cumva?? Nu stiu daca m-am facut explicita,vreau sa spun ca am 693 mp,cu casa la mijloc si ca sa trec cu ceva in curtea din spate,fie el si-un frigider.......trebuie sa traversez prin casa.Va rog,lamuriti-ma ce pot face? Am schite,le pot atasa ??
Multumesc anticipat ptr.raspuns!
Cel mai recent răspuns: nickola , utilizator 14:09, 15 Mai 2015
Era un exemplu.Multumesc ptr.raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de servitute + limit min deschidere constructie MTIC MTIC Care este limita minima pentru un drum de servitute? Care este suprafata minima pentru consyructioa unei case in mediu rurar? Care este dechidrere minima la ... (vezi toată discuția)
Latimea drumului de acces vizitator_buc vizitator_buc Buna ziua, este pentru prima oara cand foloesc acest forum...daca ar putea cineva sa ma lamureasca in cateva cuvinte despre autorizatia de constructii a unei ... (vezi toată discuția)