avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pilonul 2 pensii private
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pilonul 2 pensii private

Cum pot afla la ce fond de pensii am fost repartizat aleatoriu?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 23:51, 15 Mai 2015
Puteti afla fondul la care a-ti fost inscris aleatoriu, prin transmiterea unei cereri, cu data si semnatura, catre Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) la adresa [ link extern ] /.
Formularul se transmite pe adresa Comisiei, insotit de o copie a buletinului (cartii de identitate sau pasaportului), semnata conform cu originalul.
Pentru protejarea datelor cu caracter personal ale solicitantului, raspunsul Comisiei se va transmite numai pe adresa de domiciliu a petentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie privata obligatorie olimpiacaratus olimpiacaratus Buna ziua, intrebarea mea, care probabil ar fi trebuit pusa cu mult timp inainte este urmatoarea: cum pot afla la ce fond de pensii private obligatorii a ... (vezi toată discuția)
Pensia privata maria-mihaela maria-mihaela Buna ziua. Cum pot sa aflu la ce fond de pensii a fost repartizata fiica-mea? S-a angajat prima data anul trecut, in aprilie, iar la sfarsitul lui mai si-a ... (vezi toată discuția)
Informatii despre aderarea politistilor la fondul de pensii administrate privat georgica1963 georgica1963 Atat politistii , jandarmii cat si Pompierii au aderat prin adeziuni scrise la fondul de pensii private BCR PENSII ,in perioada 01.10.2011-30.09.2011 ,dar ... (vezi toată discuția)