avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia privata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia privata

Buna ziua. Cum pot sa aflu la ce fond de pensii a fost repartizata fiica-mea? S-a angajat prima data anul trecut, in aprilie, iar la sfarsitul lui mai si-a facut pensia privata la o anumita companie. Dar, raspunsul primit de acolo a fost ca nu o pot inregistra deoarece are semnatura dubla. Intre timp am aflat ca e validata la alta companie. E posibil sa-i fi facut angajatorul pensia privata sau a fost repartizata aleatoriu mai repede decat perioada(2-3 luni) care ni s-a comunicat ca nu trebuie depasita de la data angajarii pentru a opta pentru un fond de pensii? Si de ce nu am primit nicio confirmare de la respectivul fond de pensii unde este validata???
Cel mai recent răspuns: maria-mihaela , utilizator 12:26, 13 Februarie 2011
Folositi acest formular de informare, adresat CSSPP

[ link extern ]
Multumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pilonul 2 pensii private dmarcel dmarcel Cum pot afla la ce fond de pensii am fost repartizat aleatoriu? (vezi toată discuția)
Pensie privata iuvri iuvri Buna ziua! Cui trebuie sa ma adresez in cazul in care am subscris la un anumit fond de pensii private obligatorii dar m-am "trezit" repartizat la un alt fond ... (vezi toată discuția)
Informatii despre aderarea politistilor la fondul de pensii administrate privat georgica1963 georgica1963 Atat politistii , jandarmii cat si Pompierii au aderat prin adeziuni scrise la fondul de pensii private BCR PENSII ,in perioada 01.10.2011-30.09.2011 ,dar ... (vezi toată discuția)