avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Filmata fara acord
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Filmata fara acord

Bună ziua tuturor. Am fost filmată în diverse ipostaze fără acordul meu. Aceste filmări făcute de către alte persoane pot fi folosite ca probe în instanta? Dar inregistrarile de pe camerele de supraveghere a spitalului? Va mulțumesc
DA!
Mintim pe fata ? Scrie clar in lege , ca orice filmare / poza fara acordul persoanei chiar si in instanta se poate demonta ... asta o poate face doar politia / DIICOT / procuratura / A.N.A / si iti dau clar dovada , ca avocat poti interpune altfel decit sa mintim oamenii
mai exista derogari de la lege in cazuri exceptionale atunci cand e vorba de un urmarit general si cazuri asemanatoare .... atita timp exista un mandat de la procuror se poate trece la supraveghere si altele , atita timp cat acea persoana/e cauta sa dea in vileag anumite filmari intra sub alte incidente ale legii si il poti contra-ataca ... nu mai stiu exact legea ( de fapt am un lapsus enorm ) e ceva si din constitutia romaniei ... am uitat legea sincer ...( partial )
Inregistrarile de pe camerele de supraveghere ale spitalului pot fi folosite in instanta,
In privinta inregistrarilor video facute de alte persoane, va rog detaliati contextul, calitatea persoanelor fata de dvs. si locul (public sau privat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum este legal sa filmezi alte persoane??? mirela13 mirela13 M-ar interesa, daca este legal sa postez pe internet un filmuletz realizat in urmatorul context: - in apartamentul meu (cumparat inainte de casatorie) - ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal accident provocat intentionat georgeles georgeles Buna ziua, In data de 31.07.2014 un vecin mi-a lovit masina intentionat pe ambele parti(masina mea era parcata in fata blocului)am solicitat trimiterea unui ... (vezi toată discuția)
Buna seara, cum imi pot impiedica sotia sa ma inregistreze audio/video ... ionut.nechifor ionut.nechifor Buna seara, Cum imi pot impiedica sotia sa ma inregistreze audio/video in apartamentul nostru proprietate comuna? Mentionez ca a instalat fara acordul meu ... (vezi toată discuția)