Bună ziua tuturor. Am fost filmată în diverse ipostaze fără acordul meu. Aceste filmări făcute de către alte persoane pot fi folosite ca probe în instanta? Dar inregistrarile de pe camerele de supraveghere a spitalului? Va mulțumesc
Mintim pe fata ? Scrie clar in lege , ca orice filmare / poza fara acordul persoanei chiar si in instanta se poate demonta ... asta o poate face doar politia / DIICOT / procuratura / A.N.A / si iti dau clar dovada , ca avocat poti interpune altfel decit sa mintim oamenii
mai exista derogari de la lege in cazuri exceptionale atunci cand e vorba de un urmarit general si cazuri asemanatoare .... atita timp exista un mandat de la procuror se poate trece la supraveghere si altele , atita timp cat acea persoana/e cauta sa dea in vileag anumite filmari intra sub alte incidente ale legii si il poti contra-ataca ... nu mai stiu exact legea ( de fapt am un lapsus enorm ) e ceva si din constitutia romaniei ... am uitat legea sincer ...( partial )
Inregistrarile de pe camerele de supraveghere ale spitalului pot fi folosite in instanta,
In privinta inregistrarilor video facute de alte persoane, va rog detaliati contextul, calitatea persoanelor fata de dvs. si locul (public sau privat).