Bună ziua!
Cu ajutorul unui soft cu licență pot realiza schițe după portrete, fotografii, picturi pentru iubitorii de goblen - aceștia vor putea coase o reproducere în goblen după schemele scoase de mine.
Nu voi vinde lunar ci ocazional deoarece nu mai prea există piață mare pentru așa ceva:
Ce categorie de persoană fizică trebuie să devin?
Eu voi vinde doar niște schițe, atât. Ocazional. Dar aș vrea să fiu legal, de aceea m-am gândit să devin persoană fizică.
Buna ziua,
Va puteti infiinta un PFA. Daca reproducerile vor fi pe alte materiale decat cele textile aveti nevoie de cod CAEN 1820. Daca e vorba de material textil atunci e cod CAEN 1330.
Vă mulțumesc pentru răspuns domnule Florin Cioca, dar reproducerile mele vor fi strict pe hârtie. Mai departe ”clientul” își cumpără ațele, pânza, acul și coase reproducerea urmărind simbolurile de pe hârtia dată de mine. Mă gândesc că nu mai am nevoie de niciun cod CAEN sau?
Buna ziua,
Codul CAEN codifica obiectul de activitate desfasurat de un agent economic, fie PFA sau SRL.
Daca va infiintati un PFA va trebui sa va alegeti un cod CAEN ca obiect de activitate.