avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire contract de munca temporara pe durata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire contract de munca temporara pe durata determinata in durata nedeterminata

Pot prelungi printr-un act aditional un contract de munca temporara cu durata determinata - sa il fac pe durata nedeterminata (stiu ca in cazul contractului individual se poate)?Sau trebuie inchis si deschis altul cu durata nedeterminata?
Cel mai recent răspuns: Andra-Dicu , utilizator 10:49, 31 Mai 2017
Agentul de munca temporara poate incheia cu salariatul temporar un contract de munca pe durata nedeterminata, situatie in care in perioada dintre doua misiuni salariatul temporar se afla la dispozitia agentului de munca temporara.
Ma intereseaza daca il am deja incheiat pe durata determinata- il pot transforma in durata nedeterminata prin aditional?
Daca citeati mai bine raspunsul meu ati fi observat ca se poate face asta, daca ramane c.i.m. cu munca temporara.

Daca se doreste incheierea unui c.i.m. pe durata nedeterminata, atunci solutia este : incetarea c.i.m. vechi si incheierea unuia nou.
Ultima modificare: Joi, 21 Mai 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua, In cazul in care angajatul temporar, are contract pe perioada nedeterminata, poate presta mai multe misiuni succesive la acelasi utilizator, fara a mai exista termenul limita de 36 de luni?
Multumesc!
Buna ziua,
In cazul in care angajatul temporar, are contract pe perioada nedeterminata, poate presta mai multe misiuni succesive la acelasi utilizator, fara a mai exista termenul limita de 36 de luni?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de munca temporara, agent de munca temporara claudiabelci claudiabelci 1) In cazul unui agent de munca temporara, contractul intre salariat si agentul de munca se incheie pe perioada determinata sau nedetrminata? 2) Daca se ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata vs contract de munca temporar Rdee Rdee Buna ziua, lucrez la o firma care pune la dispozitie angajati pe perioade determinate la un client. Am un angajat care a avut contract de munca temporara pe ... (vezi toată discuția)
Pana cand se poate prelungi un contract de munca pe perioada determinata? micaelamicaela micaelamicaela Buna ziua, De cate ori se poate prelungi un contract de munca pe perioada detrminata si cu cate zile? Eu am fost angajata initial pe o perioada de 2 luni, ... (vezi toată discuția)