avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca pe perioada determinata vs contract ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca pe perioada determinata vs contract de munca temporar

Buna ziua, lucrez la o firma care pune la dispozitie angajati pe perioade determinate la un client. Am un angajat care a avut contract de munca temporara pe perioada determinata. Perioadele au fost urmatoarele: 07.11-16.12.2017, 10.01-13.07.2018 plus o prelungire pana la data de 12.08.2018 si ultimul contract 12.09-21.12.2018. Stiu ca se pot face contracte de munca care sa nu depaseasca perioada de 36 de luni maxim, dar contractele trebuie sa fie succesive sau nu? Doresc sa stiu daca le pot face contract de munca temporar pe durata determinata de 3/6 luni de la anu sau este nevoie de contract de munca pe perioada nedeterminata? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:45, 14 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contractul de munca temporara este unul , iar contractul de munca incheiat pe durata determinata este altul .

Contractul de munca temporara este un contract individual de munca ce se incheie in scris intre agentul de munca temporara si salariatul temporar, pe durata unei misiuni.

Misiunea de munca temporara se stabileste pentru un termen care nu poate fi mai mare de 24 de luni.

Durata misiunii de munca temporara poate fi prelungita pe perioade succesive care, adaugate la durata initiala a misiunii, nu poate conduce la depasirea unei perioade de 36 de luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata misiunii de munca temporara Sebastian88 Sebastian88 Buna tuturor, Conform art 90 din Codul Muncii legat de durata misiunii de munca temporara, am o exceptie de caz si anume, clientul ar dori inchiderea ... (vezi toată discuția)
Contract de munca temporara, agent de munca temporara claudiabelci claudiabelci 1) In cazul unui agent de munca temporara, contractul intre salariat si agentul de munca se incheie pe perioada determinata sau nedetrminata? 2) Daca se ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca temporara pe durata determinata in durata nedeterminata RuxandraLarisa RuxandraLarisa Pot prelungi printr-un act aditional un contract de munca [b]temporara[/b] cu durata determinata - sa il fac pe durata nedeterminata (stiu ca in cazul ... (vezi toată discuția)