avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CE SE POATE INTAMPLA??
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CE SE POATE INTAMPLA??

buna ziua.la ce ma pot astepta din partea fostei sotii daca ma duc in tara sa il iau pe baiatul nostru(prin procura)in tara in care ma aflu eu acum??mentionez ca a mai facut faze de genul:nu ti l dau pt ca nu pot dormi fara el,sau adu l inapoi daca nu chem politia sau e in stare sa ma acuze de rapire sau mai stiu eu ce ii trrece prin cap.in afara de procura cum altfel pot sa il mai iau ca sa fiu si eu asigurat si sa nu ma trezesc cu plangeri pe la politie.va multumesc si ast rasp de la cei specializati
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:26, 22 Mai 2015
Fara procura nu aveti posibilitatea de a scoate copilul din tara. Nu cred ca va poate acuza de rapire, atata timp cand prin procura isi da acordul sa luati copilul- mentionati clar in procra destinatia si timpul, si respectati aceste mentiuni
alta modalitate nu ar exista??ca ma gandesc la toate.daca imi face procura si il iau si pe urma se razgandeste si ma pune sa il aduc inapoi si eu nu il aduc ,il aduc cand expira procura ce imi poate face??
aveti pe sentinta dreptul de a-l lua? Detineti o sentinta cu programul de vizita ?
nu am dar ea mi a spus ca imi face procura pe toata perioada verii ca sa iau copilul in vacanta.dar daca se razgandeste si ma pune sa il aduc inapoi dupa o sapt si eu il aduc la sf vacantei ce pot pati???
se poate anula o procura??ea o poate anula fara ca eu sa stiu??

Alte discuții în legătură

Ducere copil la tata Schafy Schafy Trebuie sa duc copilul la domiciliul de baza in Italia, la tatal lui in urma procesului de la Curte de apel Bucuresti la care s-a dat o sentinta ... (vezi toată discuția)
Calatorie minor insotit de un parinte decasap decasap Buna ziua, am o intrebare la care nu am gasit raspuns pe forum. Sotia impreuna cu copilul minor vor calatori din Madrid in Chisinau si viceversa. Sotia are ... (vezi toată discuția)