avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnatura bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnatura bilant

In situatia in care am calitate de asociat unic, administrator si director economic cu contract de munca ( am studii superioare economice) pot semna bilantul anual al propriei firme (microintreprindere platitor impozit pe profit) numai eu in ambele calitati solicitate in formular?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 20:23, 23 Mai 2015
Buna ziua.
Daca aveti in organigrama post de contabi sef-director economic, si Departament de contabilitate, puteti semna bilantul contabil.Cel putin asa prevede Legea 82/1991 a contabilitatii.Dar , daca firma depaseste cifra de afaceri prevazuta de Directivele contabile europene din 2015, atunci bilantul contabil trebuie semnat si de un auditor financiar.
Succes.
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare acte contabile ELLABV ELLABV societate de contabilitate - cu asociat contabil - pana la ce cifra de afaceri poate semna actele???? - de la ce suma trebui audit???? (vezi toată discuția)
Semnare acte contabile lore_pop12 lore_pop12 Buna, In cazul unui SRL, microintreprindere,cu administrator asociat unic, fara angajati, cu cifra de afaceri mai mare de 35.000 Euro, administratorul poate ... (vezi toată discuția)
Administrator, asociat unic, fara cim poate semna bilantul contabil sevenx sevenx Buna ziua, In cazul unui SRL fara angajati in care asociatul este si administrator, are studii economice superioare insa nu este angajat in propria-i ... (vezi toată discuția)