avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie dosar penal

Bună ziua as dorii dacă ma puteți ajuta cu un răspuns în data de 19.09.2014 am depistat cu o alcoolemie de 1,40 în sânge mi sa luat doar o singura proba nu știu din ce motive eu nu am refuzat, as dori sa știu as putea contesta proba de sânge, nu sunt obligatorii doua probe?
Am fost sa inchei acordul cu procuroru dar nu am fost deacord cu ce mea propus procurorul ,Am intrebat de ce am doar o proba de sange si mea spus ca o sa verifice,ca nu apare ca am refuzato eu nu e scris motivul , Avocatul meu zice ca proba e nula,ce parere aveti?
Ultima modificare: Duminică, 21 Iunie 2015
catalin300, utilizator
V-am spus ca trebuie vazut exact dosarul, proba nu este nula, cititi ce v-am scris inainte.
Daca vi s-a prelevat doar o singura proba biologica, fara ca dvs sa refuzati cea de-a doua proba, sunt sanse sa scapati, deoarece in opinia mea fapta nu mai intrunește elementele constitutive ale infracțiunii prevăzute de art. 336 alin. 1 în forma actuală prin declararea necoconstituționalității unei părți a normei de incriminare.
Avocatul meu ia spus despre proba la procuror iar acesta a zis ca o sa mai verifice sa vada daca intocmeste rechizitori.,Ca de refuzat cea dea doua proba nici nu poate fi vorba.Va multumesc!
Buna ziua,revin cu intrebare daca ma puteti ajuta,intrun final am fost trimis in judecata acuma nu stiu daca sa depun contestatie la probe ca nu sa respectat metodologia si nu sa prelevat 2 probe si mi sa ingradit dreptul la aparare la dosar nu exista refuzul meu.Va multumesc.
Daca dosarul a ajuns in camera preliminara, asta trebuie sa faceti.

Alte discuții în legătură

Este refuzul etilotestului ilegal, dacă se acceptă cel de sânge? altcineva1 altcineva1 Este refuzul etilotestului în sine ilegal, dacă se acceptă prelevarea testelor biologice? Pentru a preveni răspunsuri de genul \"De ce ai refuzat. Nu ... (vezi toată discuția)
Ccr a declarat ca neconstitutionala sintagma ''la momentul prelevarii mostrelor biologice'' Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” Plenul Curții Constituționale s-a reunit în ședința de marți, 16 decembrie 2014, pentru a soluționa excepția de neconstituționalitate a dispozițiilor ... (vezi toată discuția)
Permisul retinut GudacIonut GudacIonut In noaptea de 16.05.2015,in Orasul Costesti,judetul Arges,am fost somat de un echipaj de politie local sa trag pe dreapta. Consumasem 2 beri , si 2 pahare de ... (vezi toată discuția)