Bună ziua as dorii dacă ma puteți ajuta cu un răspuns în data de 19.09.2014 am depistat cu o alcoolemie de 1,40 în sânge mi sa luat doar o singura proba nu știu din ce motive eu nu am refuzat, as dori sa știu as putea contesta proba de sânge, nu sunt obligatorii doua probe?
Trebuie sa va comunice rechizitoriul si sa va puna in vedere ca aveti dreptul sa formulati în scris cereri şi excepţii cu privire la legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală.
Buna ziua,revin cu detalii,am primit rechizitoriu aproape tot ce se descrie in el nu sa petrecut in realitate anume in p.v.de la politie se spune ca au venit la locul accidentului si mau testat cu etilotestul pentru ca am avut 0,74 am fost dus la spital sa se preleveze proba de sange de catre ei.In realitate eu am fost preluat de salvare,politia nu a fost la fata locului,au venit la spital dupa o ora si15 minute,atunci am suflat in etilotest si mea luat si sange.Acuma ce pot sa fac sa depun plangere contra politistului care a scris p.v pentru ca a relatat niste fapte care nu sa petrecut?Va multumesc!
V-am spus ce aveti de facut in aceasta faza, depuneti cereri şi excepţii cu privire la legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală.
Permisul retinut
GudacIonut
In noaptea de 16.05.2015,in Orasul Costesti,judetul Arges,am fost somat de un echipaj de politie local sa trag pe dreapta. Consumasem 2 beri , si 2 pahare de ... (vezi toată discuția)