avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce avantaje pt debitor prezinta conexarea a doua ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce avantaje pt debitor prezinta conexarea a doua dosare de executare , cu citarea partilor

cele doua dosare au fost o perioada de o luna pe rol la aceiasi judecatorie
Pt cea de a doua executare silita executorul a trimis somatia dupa o perioada de doua luni dupa pronuntare si a solicitat alte chrltuieli de executare
as vrea sa stiu daca executorul avea obligatia ca in procesul verbal sa treaca sumele detaliat si nu la comun expl :cheltuieli cu executarea 450 lei, fara a mentiona din ce este formata acea suma Cand am solicitat acest lucru, expertul m-a taxat cu 27 lei pagina xeroxata
Ar fi putut fi pusa in discutie cu ocazia conexarii si valoarea stabilita pt executare care este de 12 ori mai mare decat valoarea priciniijudecate?

deasemenea

Alte discuții în legătură

Sunt obligata sa platesc probele depuse de executor? dogarudobra dogarudobra am facut contestatie la o executare silita am vrut sa stiu detaliat care sunt cheltuielile din rubtica \\" diverse cheltuieli cu executarea\\" si am cerut ... (vezi toată discuția)
Amezi taxa de drum GNE GNE buna dimineata, va rog sa ma ajutati in clarificarea urmatoarei situatii. In luna aprilie/mai 2012 am efectuat un drum la Constanta fara a plati taxa de drum ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de refinantare (nevoi personale) Bogdan13-10 Bogdan13-10 Buna ziua, Numele meu este Bogdan, am o situatie pe care vreau sa o prezint: - in luna iulie 2008 am semnat un -contract de imprumut pentru ... (vezi toată discuția)