avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Sold anulat de banca
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Sold anulat de banca

impozit pe venit
cum operati in contabilitate , platim impozit pe venit , soldul ar fi de 400 lei (5lei/luna, servicii fax, majorari) , am extras cu zero (anulat - societatea nu are rulaj de 3 ani ) nu platit .
Noua reglementare contabilă(OMFP nr. 1802/2014)
758. Alte venituri din exploatare
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2015
olden, utilizator
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 15:37, 2 August 2015
V-a inchis banca contul pentru ca nu l-ati mai folosit? Si banii i-ati pierdut? Cautati cont de cheltuieli. Banii aceia cred ca au fost luati de banca in contul comisionului lunar de administrare al contului.
e invers noi nu am folosit contul, fax si alte servicii si logic ca l au inchis au trecut trei ani si nimic . AVEM un DEBIT de card +cont lei+cont euro de 400 lei .
contul nu mai exista .
ca sa inchid soldul in balanta l am trecut pe venituri impozabile .
Ultima modificare: Duminică, 2 August 2015
olden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contul 711 la calculul impozitului pe profit anual Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua! Stiti cuma daca in cazul in care nu am sold pentru contul 711 \\"Variatia stocului\\", trebuie sa iau in considerare rulajul total la calculul ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit platit in plus aura.radulescu aura.radulescu Bună ziua! Sunt începător pe forum.Pentru eventualele greșeli, îmi cer scuze aniticipat. Am o problemă la firmă.În trim. 4 al anului 2007 am avut ... (vezi toată discuția)
Inreg.contabile ptr.imprumut Vilcu Gina Vilcu Gina buna ziua, va rog sa ma invete cineva: administratorul societatii a incheiat un contact de imprumut catre firma pe care o administreaza in suma de 90000 lei, ... (vezi toată discuția)