avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... INCHIDERE CONT 331
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

INCHIDERE CONT 331

Buna ziua,

Am o societate agricola la care nu am mai avut activitate si vreau sa o inchid Ultimele facturi au fost emise in 2014 pentru orzul si graul semanate in tomana 2013 si recoltate in vara 2014. Mie mi-a mai ramas sold in contul 331 (produse in curs de executie), dar practic eu nu mai am productie in curs de executie. Cum se inchide contul? Nu este bilant de inchidere, dar momentan trebuie sa depun bilantul pe anul trecut.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

711 in bilant mmanu mmanu buna ziua folosesc contul 711 variatia stocurilor pentru a evidentia cresterea in greutate animale, la o ferma, problema este ca nu am sold la cont la ... (vezi toată discuția)
Sold 711 florcik florcik Buna ziua, Am o speta de rezolvat si nu stiu cum. Va rog sa ma ajutati sa inteleg cum calculez sold 711 daca nu am acces decat la o balanta ? Pe baza ... (vezi toată discuția)
Valori productia neterminata Michaela_D Michaela_D Buna ziua, As vrea sa stiu productia neterminata de la sf lunii se stabilese la pretul de achizitie sau la pretul de vanzare?(piese scoase din gestiune si ... (vezi toată discuția)