avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transformare post functionar public debutant in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transformare post functionar public debutant in functionar public definitiv

Buna ziua,

Sunt functionar public debutant (consilier juridic) la o primarie si urmeaza ca in curand sa-mi fie transformat postul in functionar public definitiv conform prevederilor HG 611/2008.

Intrebarea mea este: dupa redactarea raportului de evaluare cu calificativul "corespunzator", transformarea postului se face prin dispozitie a primarului sau prin hotarare a consiliului local?

Sau se va da intai o dispozitie prin care sunt numit (prin transformarea postului) in functia publica definitiva si apoi o hotarare privind modificarea organigramei si ştatului de functii ale aparatului de specialitatea a primarului (in care se va mentiona transformarea)?

Sunt interesat sa primesc lamuriri mai ales de la persoane care s-au confruntat cu astfel de situatii.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 15:06, 28 Mai 2015
Veti primi doar o dispozitie de primar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data numirii unui debutant in asistent Cristinabv Cristinabv La 01.06.2014 un functionar public a fost numit consilier debutant. Dupa perioada de stagiu de 12 luni si parcurgerea procedurii prevazute de HG 611/2008 in ce ... (vezi toată discuția)
Debutant, treapta de salarizare ma88 ma88 buna ziua , sunt angajata in cadrul Primariei din 15.07.2009 , ca referent debutant , ce pasi trebuie urmati pt a fi trecuta pe o alta treapta de salarizare ... (vezi toată discuția)
Transformare contractual in functionar public deea09 deea09 In 01.04.2007 am fost angajata ca inspector de specialitate debutant -psihopedagog- in cadrul Serviciului Public de Asistenta Sociala ( functie personal ... (vezi toată discuția)