avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... lac-arie protejata
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

lac-arie protejata

buna ziua.
doresc sa concesionez un lac, iar acesta este arie protejata. cei de la primarie nu au stiut sa-mi zica pasii de urmat.
va rog sa-mi spuneti care sunt etapele, cui trebuie sa ma adresez si ce acte sau avize imi trebuie, daca imi trebuie.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 11:14, 1 Iunie 2015
Întâi vă veți interesa cui aparține lacul respectiv- poate aparține comunei(dar aceasta nu cunoaște modul de concesionare așa că nu cred ) poate aparțineCompaniei Naționale Apele Române prin bazinele hidrografice respective. și care pot concesiona luciul de apă. prin licitație sau concesionare directă. Prin urmare, în primul rând aflați cui aparține lacul respectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta constructiei fata de un rau florindanB florindanB Va rog sa ma lamuriti daca stie cineva o lege care sa reglementeze la ce distanta fata de digul unui rau se poate construii o vila,in cazul dat fata de digul ... (vezi toată discuția)
Eroziune maluri parau (domeniu public) klaudya1974 klaudya1974 Buna ziua! Revin cu o intrebare: Un teren agricol aflat in proprietatea unei persoane fizice se invecineaza cu un parau ce apartine domeniului public (paraul ... (vezi toată discuția)
Apa de irigat - conducta pe limitele de proprietate vladcj vladcj Buna ziua, Doresc infiintarea unei livezi ce este necesar a fi irigata. Pentru apa de irigat, cea mai convenabila solutie ar fi captarea dintr-un rau si ... (vezi toată discuția)