Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Grup de lucru pe Achiziţii Publice. Spete, aspecte ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Grup de lucru pe Achiziţii Publice. Spete, aspecte problematice

Bună ziua,

Sunt foarte interesată de un curs de Achiziţii Publice în Iaşi, afară de cele de două-trei zile.
În teorie, avem mulţi furnizori de formare profesională, dar, cand încerci să te înscrii la un curs, ajungi să aştepţi vreo 5 săptămâni pentru a afla că nu se mai organizează din cauza numărului mic de înscrişi. Menţionez, din nou, că sunt în căutarea unui curs de lungă durată, sau, mai degrabă, de un program de formare continuă, cu întâlniri periodice. Poate cineva mă ajută cu o recomandare.

Totodată, mi-ar plăcea să existe o comunitate, un grup de lucru, în Iaşi, care să organizeze întâlniri, la o frecvenţă de 2-3 săptămâni, cu scopul de a discuta speţe şi de a dezbate subiectele problematice legate de Achiziţiile Publice.

Cum nu mă aştept să existe deja în Iaşi şi dacă este cineva interesat, daţi-mi de ştire şi putem organiza.

Mulţumiri,
V.
Cel mai recent răspuns: Ovidiu Slimac , Expert achizitii publice 13:41, 31 Martie 2018
Nu cred ca mai este cazul : Va intra in vigoare SICAP [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As putea invata si pe altii despre achizitii publice, ce trebuie sa fac? vizante vizante Am lucrat in domeniul achizitiilor publice cca 7 ani (in perioada 2002 - 2009). Am fost sef serviciu Achizitii publice la o institutie de stat (cca 200 ... (vezi toată discuția)
Procedura online andreeaz andreeaz Suntem obligati sa utilizam procedura onlline, dar nu s a dat nici un ghid, etapele care trebuiesc urmarite....primesc mereu pe mail- cursuri seap...tinute la ... (vezi toată discuția)
Hard encryptat PwnAlex PwnAlex Tot continutul calculatorului meu este encryptat si doar eu stiu parola cu care poate fi accesat(nu detin lucruri ilegale doar niste informatii si poze legate ... (vezi toată discuția)