avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice as putea invata si pe altii despre achizitii publice, ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

as putea invata si pe altii despre achizitii publice, ce trebuie sa fac?

Am lucrat in domeniul achizitiilor publice cca 7 ani (in perioada 2002 - 2009). Am fost sef serviciu Achizitii publice la o institutie de stat (cca 200 proceduri de licitatii deschise / an) . As putea invata si alte persoane interesate, de aceea as dori sa stiu ce cursuri de pregatire / atestare trebuie sa urmez , sau mai explicit ce documente imi trebuie (eliberate de cine?) pentru a putea colabora cu o firma de training, atestata de CNFPA (care ofera cursuri de calificare/perfectionare ca ""expert in achizitii publice"" document pe care il am si eu).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: BIANCA IRINA , utilizator 17:11, 12 Martie 2010
Achizitii publice la o institutie de stat (cca 200 proceduri de licitatii deschise / an) . As putea invata si alte persoane interesate

Pentru institutii publice nu este nevoie de o pregatire speciala ci de "cunostinte" in domeniu, castiga cine trebuie, mai putin institutiile statului.
Nu doresc sa fac comentarii si discutii referitoare la modul in care sa fac achizitiile in institutiile publice. Simpla intrebare era daca poate cineva sa imi spuna ce cursuri de formare profesionala trebuie sa urmez pentru a putea deveni "lector"si a putea colabora cu o firma care are ca activitate predarea de cursuri de perfectionare in achiziti publice. Simplu. Multumesc.
In primul rand trebuie sa va gasiti firma cu care vreti sa colaborati. Si chiar ei va pot preciza unde si ce trebuie sa faceti si daca va accepta ca poate asa o sa faceti acel curs degeaba.... dar din cate stiu eu trebuie sa aveti o diploma de lector, si puteti cauta si pe net sunt o gramada de organisme private care tin cursuri si elibereaza diplome in acest sens. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri de pregatire pentru angajati danny_b85 danny_b85 Buna ziua, In multe companii din Romania se organizeaza training-uri platite de firme pentru angajatii acestora, cursuri care sunt fiecare specializate pe ... (vezi toată discuția)
Cursuri de perfectionare acreditate Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Ma poate ajuta cineva referitor la niste informatii privind acele cursuri de acreditare/perfectionare in domenii precum achizitiile publice, ... (vezi toată discuția)
Studii postuniversitare lilinik lilinik Buna seara. Am mai scris pe forum despre o problema: sunt pedagog IA cu studii medii, iar pentru a fi incadrata cu studii superioare imi trebuie o facultate in ... (vezi toată discuția)