avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Lege noua pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Lege noua pensii

buna ziua .... ce se mai aude despre legegea aceea care reduce virsta de pensionare si la cei care au lucrat sub 6 ani in grupa 1 ????? am vazut ca de senat a trecut ... dupa 7 luni ..... Am vazut ca se dau tot felul de legi care maresc pensia la diferite categorii de persoane .... care mai de care mai privilegiate ....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:41, 28 Mai 2015
Deocamdata nu s-a modificat nimic la lege.
Senatul a adoptat proiectul de lege in 25.02.2015 ... deci , nu au trecut 7 luni de la aprobarea acestuia.

Camera decizionala este Camera Deputatilor. In prezent, proiectul a primit aviz de la 3 comisii ale Camerei Deputatilor, ultimul in 14.05.2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie smile2102 smile2102 buna ziua .... ce se mai aude despre legegea aceea care reduce virsta de pensionare si la cei care au lucrat sub 6 ani in grupa 1 ????? am vazut ca de senat a ... (vezi toată discuția)
Legea gratierii cedo cedo As dori sa stiu daca adoptarea Legii gratierii propusa de deputatul N.Paun, implica si reducerea pedepselor care fac parte din exceptiile de la ... (vezi toată discuția)
Pensie smile2102 smile2102 buna ziua .... ce se mai aude despre legegea aceea care reduce virsta de pensionare si la cei care au lucrat sub 6 ani in grupa 1 ????? (vezi toată discuția)