avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Anuntare castigator concurs
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Anuntare castigator concurs

Aveti un concurs Loteria bonurilor fiscale. L-ati abandonat ca vad ca evenimentele se opresc la data de 4 aprilie. Unde afisati castigatorii Era vorba de o tragere pe 17 mai Ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:38, 1 Iunie 2015
Loteria bonurilor este organizata de ANAF si nu de avocatnet.
Unde ati gasit informatia la care va referiti?
Ce rapid sunteti! Eu intrasem sa fac o editare a textului in sensul ca de fapt nu e vorba de un castigator, ci de o valoare de bon si o data castigatoare. Asta vroiam sa stiu unde se afiseaza? Si asta fiindca pe pagina
loteriabonurilor.avocatnet.r...
care vad ca apartine de avocatnet se anuntau evenimentele si a fost si banner la inceput chiar pe pagina avocatnet.ro Dar astept raspuns de la un moderator, ca asta stiu si eu cu ANAF
Ultima modificare: Luni, 1 Iunie 2015
Admin, administrator
Asa cum scrie si in articolul din link-ul pe care l-ati postat "aplicatia online ii anunta pe utilizatori daca s-au numarat printre castigatorii Loteriei bonurilor fiscale".
Nu se publica (afiseaza) pe site numele castigatorilor, Probabil pe site-ul ministerului de finante sau al ANAF au publicat o lista de castigatori dupa ce au verificat si omologat rezultatele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loteria bonurilor, inregistrare bonuri MariaRatiu MariaRatiu Buna. Am si eu o intrebare in legatura cu loteria bonurilor. Daca am inregistrat un bon pe contul meu, acelasi bon il poate inregistra si altcineva pe contul ... (vezi toată discuția)
Loteria bonurilor fiscale.... Sufletdecaine Sufletdecaine Ma poate ajuta si pe mine cineva cu informatii despre ce inseamna si cum se participa la aceasta loterie....Multumesc cu anticipatie, (vezi toată discuția)