avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema Romtelecom
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema Romtelecom

Buna ziua! Am primit in ultima perioada niste plicuri de la o firma de recuperari pe numele tatalui. Stiind ca noi avem contract cu romtelecomul pe numele mamei din 2006, am trimis plicurile la celalalt vecin din sat cu acelas nume. Intre timp au gasit numarul nostru de fix si ne tot streseaza cu achitarea facturii, asa ca ne-am interesat pe unde am putut si acea datorie este a acelui vecin din sat care poarta acelas nume ca tatal meu, contract incheiat din 2003. Problema este ca daca cer informatii la ei le apare cnp-ul tatalui meu, ceea ce nu se poate, in perioada aceia tatal meu era plecat in stainatate si nu avea cum sa semneze vreun contract. Numarul de telefon fix care apare in contract nu ne apartine, noi avem un alt numar si suntem la zi cu plata facturilor. Tot sun la ei si nu mi se da prea multe informatii. Ce pot face? Nu pot sa achit o suma de bani pentru altcineva. Cum pot dovedi ca nu tatal meu a incheiat acel contract,(bineinteles daca el exista) si ca in toti acesti ani altcineva a beneficiat de serviciile lor?
Ultima modificare: Luni, 1 Iunie 2015
ralucamcaseru, utilizator
Cel mai recent răspuns: ralucamcaseru , utilizator 13:45, 1 Iunie 2015
Desfasurati demersuri direct la operatorul de telefonie care detine baza de date si poate constata diferente intre titular=cnp,adresa domiciliu,numar alocat
De ceva timp tot incerc sa obtin informatii concrete, mai exact vreau o copie dupa contractul original cu semnatura sau copie de buletin. Banuiesc ca orice firma are o arhiva, nu? Adica ar putea sa gaseasca in arhiva documentele de care am nevoie pentru a dovedi ca nu tatal meu este titular.
Acest document care sta la baza executarii silite se afla atat la operatorul de telefonie cat si la recuperatorul care emite somatii pe numele tatalui dvs
Contactati recuperatorul, detaliati concret situatia cu asemanarea de nume,dar diferenta intre adresa si numar alocat
Multumesc ! Deci si recuperatorul detine aceste informatii...O sa incerc sa aflu cat mai multe lucruri. Nu pot achita o suma de bani pentru niste servicii care nu ne-au fost furnizate noua. In orice caz daca nu pot rezolva eu,pe care legala as avea mai multe sanse?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante ramase la o factura Alex crețu Alex crețu Bună.. Am avut un abonament la Orange, pe numele mamei, l-am transferat pe numele meu apoi m-am transferat pe alta rețea. Miau venit ceva facturi pe care ... (vezi toată discuția)
Restanta factura istvan61 istvan61 Buna Parintii mei au fost abonati la o firma de telefonie fixa pana in 2007, anul in care le-a fost taiat linia telefonica de 3 ori si tot de atatea ori a ... (vezi toată discuția)
Amenintari vladmatei vladmatei Un vecin a facut un imprumut la o soc.nebancara si pentru ca nu avea telefon fix ,m-a rugat sa-l ajut dand numarul meu de telefon pentru verificare. Se pare ca ... (vezi toată discuția)