avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen

Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent simultan in Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara in data de 27 iunie 2015
Inscrierile pentru examen se fac in perioada 25 mai 2015 - 12 iunie 2015 pe site-ul www.ccfiscali.ro/ si dosarele se transmit, in aceeasi perioada, prin servicii postale cu confirmare de primire sau direct, pe adresa str. Alecu Russo nr.13-19, et.4, ap. 9, sectorul 2, municipiul Bucuresti.

Alte discuții în legătură

Cerere scoatere din evidenta imobil ksimona ksimona Buna ziua, Am vandut un apartament si in momentul in care cumparatorul s-a dus sa depuna declaratia de impunere i s-a spus ca trebuie sa depun si eu o ... (vezi toată discuția)
Inscris pentru judecare in lipsa juicero juicero Am primit recent (in urma cu 2 luni) o somatie de plata a unei amenzi, pentru o fapta pe care nu am comis-o. E vorba de tulburarea ordinii publice in Cluj ... (vezi toată discuția)
Restituire suma medicale gabriel13 gabriel13 BUNA!Am si eu o intrebare..Am medicale din ianuarie si pana acum am avut in fiecare luna cate un medical si nu am depus cerere de restituire.Ce acte trebuie sa ... (vezi toată discuția)