avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen

Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent simultan in Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara in data de 27 iunie 2015
Inscrierile pentru examen se fac in perioada 25 mai 2015 - 12 iunie 2015 pe site-ul www.ccfiscali.ro/ si dosarele se transmit, in aceeasi perioada, prin servicii postale cu confirmare de primire sau direct, pe adresa str. Alecu Russo nr.13-19, et.4, ap. 9, sectorul 2, municipiul Bucuresti.

Alte discuții în legătură

Cerere scoatere din evidenta imobil ksimona ksimona Buna ziua, Am vandut un apartament si in momentul in care cumparatorul s-a dus sa depuna declaratia de impunere i s-a spus ca trebuie sa depun si eu o ... (vezi toată discuția)
Inscris pentru judecare in lipsa juicero juicero Am primit recent (in urma cu 2 luni) o somatie de plata a unei amenzi, pentru o fapta pe care nu am comis-o. E vorba de tulburarea ordinii publice in Cluj ... (vezi toată discuția)
Restituire suma medicale gabriel13 gabriel13 BUNA!Am si eu o intrebare..Am medicale din ianuarie si pana acum am avut in fiecare luna cate un medical si nu am depus cerere de restituire.Ce acte trebuie sa ... (vezi toată discuția)