avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1687 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Incasari cash pe un contract de prestari servicii ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Incasari cash pe un contract de prestari servicii cazare

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: sunt persoana juridica si am incheiat un contract de prestari servicii (cazare) cu x firma. In contractul cadru nu este mentionat pretul (fiind pe durata nedeterminata). La o perioada de 2 saptamani imi emite factura pentru plata. Avand in vedere legea care a intrat in vigoare din 09.05.2015 (pe un contract nu se mai poate incasa decat 5000 lei cash si restul prin banca), este valabil si pentru cazul meu?
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 12:43, 4 Iunie 2015
Va raportati la valoarea fiecarei facturi nu la contract,daca e mai mare de 5000 lei platiti diferenta cu op

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare facturi genni genni Buna, facturile care sunt mai mari de 5000 roni pot fi incasate prin casa sau doar prin banca? Un client poate achita doar numerar o factura de 1500 euro. Ce ... (vezi toată discuția)
Plafon plati catre firme rodik_201 rodik_201 Doresc sa deschid un srl neplatitor de TVA cu impozit pe profit. Intrebarea mea se refera la platile catre furnizori(cumparare de legume in vederea ... (vezi toată discuția)
Plata cash onorariu prestare servicii blueblue blueblue Buna ziua, In cazul unui contract de colaborare/conventie civila prestari servicii (intre o firma si o persoana fizica) in valoare de 25.000 lei cat se poate ... (vezi toată discuția)