avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat Fiscal pentru atv care nu a fost nici odata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat Fiscal pentru atv care nu a fost nici odata inregistrat

Eu am cumparat recent un ATV pe care primul proprietar l-a detinut timp de 6 ani, in acest termen ei nu au inmatriculat/inregistart atv-ul nicaieri, dar dinsi au factura originala cu care a fost cumparata, ei umblau cu atv-ul prin paduri si pe ascunse. Eu recent am dus ATV-ul la RAR cu vanzatorul am facut contract de vanzare cumparare, etc acum am nevoie numai de numar de inregistrare, atv-ul nu a avut acte nimic, i-am cumparat si Certificat de Conformitate nou de la fabrica.
Intrebarea me este, eu si daca primesc certificat fiscal de la vanzator, dat fiind faptul ca ei nu l-au inregistrat, raport nici odata nicaieri, ce rost are si ce pot sa fac ca atv-ul nu va fii prezent pe certificatul fiscal.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Danea , utilizator 15:08, 23 Mai 2018
Se unde ai cumparat certificat de conformitate?

Ferenc99 a scris:

Eu am cumparat recent un ATV pe care primul proprietar l-a detinut timp de 6 ani, in acest termen ei nu au inmatriculat/inregistart atv-ul nicaieri, dar dinsi au factura originala cu care a fost cumparata, ei umblau cu atv-ul prin paduri si pe ascunse. Eu recent am dus ATV-ul la RAR cu vanzatorul am facut contract de vanzare cumparare, etc acum am nevoie numai de numar de inregistrare, atv-ul nu a avut acte nimic, i-am cumparat si Certificat de Conformitate nou de la fabrica.
Intrebarea me este, eu si daca primesc certificat fiscal de la vanzator, dat fiind faptul ca ei nu l-au inregistrat, raport nici odata nicaieri, ce rost are si ce pot sa fac ca atv-ul nu va fii prezent pe certificatul fiscal.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare atv pe firma: documente necesare anamaria_sitaru anamaria_sitaru Buna ziua, Tocmai am achizitionat un ATV de la o firma din Cluj Napoca, are numele provizorii si as dori sa il inmatriculez in Iasi pe firma. Am ca si acte ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)
Inregistrare la fisc masina noua licutza licutza Buna ziua, Urmeaza sa ridic de la dealerul auto o masina noua si vreau sa o vand a doua zi de la ridicare. Avand in vedere ca pot sta 1 luna cu nr rosii ... (vezi toată discuția)