avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Estimare achizitie directa Cod CPV
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Estimare achizitie directa Cod CPV

pot achizitiona pe achizitie directa SEAP de 30.000 euro medicamente exemplu antibiotice pe codul cpv 33651000-8 - Antiinfectioase generale pentru uz sistemic si apoi alte tipuri de antibiotice 30.000 euro pe codul 33651100-9 - Antibacterieni pentru uz sistemic , mentionez ca toate sunt medicamente antibiotice dar pentru alte afectiuni.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 08:12, 8 Iunie 2015

Teoretic, daca se poate sustine ca obiectul si necesitatea fiecarei achizitii este diferit de celalalt, se poate face achizitie directa pentru fiecare.
Practic, tinand cont de contextul actual, sustinerea trebuie facuta foarte temeinic, si nu cred ca o veti putea face, altfel organele de control vor sustine contrariul iar in instanta nimeni nu va baga in seama .
Asa ca, intrucat situatia se poate interpreta in ambele sensuri, parerea mea este ca daca vreti sa nu va doara capul, faceti procedura de achizitie pe loturi.
Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2015
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa o cerere de oferta se poate o achizitie directa? LILI25 LILI25 Am avut o \"cerere de oferta\" pentru mai multe produse dintr-o anumita categorie care au acelasi cod CPV pe mai multe loturi. La procedura respectiva nu au ... (vezi toată discuția)
Plafon achizitie directa, cod cpv sau grupa , ac cu subunitati ariaint ariaint Context: Autoritate Contractanta (întreprindere publica) cu • Sediu central • 8 subunitati fara personalitate Juridica • Sectii subordonate ... (vezi toată discuția)
Valoare estimata ibitza78 ibitza78 Am participat la un curs organizat de ANRMAP si am fost informati ca produsele care se incadreaza in acceasi grupa CPV (adica primele 3 cifre din codul CPV) se ... (vezi toată discuția)