cyan a scris:
Acordul de asociere banuiesc ca este verificat pe baza inregistrarilor aflate in posesia organului fiscal si nu in baza actelor de proprietate si de identitate.
Vai, vai, cata naivitate.... si ce banuiala aveti !!!!!
Un proprietar poate avea calitatea de membru al AP chiar daca nu are domiciliul stabil la adresa unde se constituie AP.
Corect. Foarte corect, mai ales acum cand stim ca sunt persoane care au 1-2-3-4...n locuinte prop. persoanala, dar nu locuieste in toate, ci doar in una, insa, ca sa devii membru al as. prop., am mai spus, trebuie sa faci oarece diligente, adica in primul rand sa mergi la as. prop. si sa le comunici ca d-ta X-ulescu ai achizitionat o locuinta in parohia lor, sa le prezinti o copie a documentelor despre care vorbiram mai sus si sa mai completezi ceva pe-acolo - o cerere simpla (asa spune legea - adica fara alte formalitati), sa semnezi acordul de asociere. Asta daca vrei, ca legea nu te obliga sa fii membru al as. de proprietari, da?
Va rog nu insistati ca nu aveti dreptate.
In luna aprilie am reusit, dupa "lupte seculare" sa constituim o as. de proprietari.
Legea nu obliga un grup de proprietari care vor sa constituie o as. prop. sa ataseze la dosarul de infiintare - la judecatorul delegat, copii dupa Incheierea de la cadastru, da? Ei aflati ca asa am zis si noi, dar "ne-au intors" dosarele... Am contestat hot. instantei la Tribunal care au mentinut hotararea jud. delegat. Ne-am adresat la institutia Avocatului poporului care ne-au dat dreptate, si ? Am fost nevoiti sa "rascolim" tot blocul dupa documente.
Opinia lor: da' de ce va trebuie copii dupa documentele de proprietate si mai vreti si intabularea? Ma pot "trezi" maine poimane ca nu mai am casa?
Oameni si fapte, banuieli si intamplari....