avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare motive apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare motive apel

Buna ziua,
Am avut un proces de partaj judiciar incheiat in data de 01.04.2015 ,dupa ce am primit hotararea judecatoreasca, partea cealalta a declarat apel in data de 05.06.2015 .Eu cum pot afla motivarea ei pt apel ,exista vreu termen ,mai exact care sunt pasi urmatori.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:59, 9 Iunie 2015
Puteti merge la Arhiva si sa consultati dosarul.
Intrati cu nr. de dosar/nume parte pe portalul instantelor (ECRIS):
[ link extern ]
Pe portalul instantei nu ai ce sa citesti ,spune doar ca sa facut apel nu si motivele.Eu vroiam sa stiu ce urmeaza de aici incolo ,care sunt pasi ce urmeaza.
Nu ati citit tot mesajul ? Partea cu ... Arhiva.
Nu ati inteles-o ?
Dupa expirarea termenului de apel, instanta de fond inainteaza dosarul instantei de apel care dispune comunicarea motivelor de apel si fixeaza termen in vederea judecarii apelului.
Prin urmare veti lua la cunostinta de motivele de apel formulate dupa comunicarea unui exemplar al acestora, urmand sa va formulati apararea ( prin intampinare) in functie de motivele invocate.

Sau... cum spunea cineva mai sus, mergeti la arhiva daca nu doriti sa asteptati. E mai indicat.

Alte discuții în legătură

Termenul de depunere a motivelor de apel Scorpionul Scorpionul Buna Ziua Am si eu o nelamurire si suna c-am asa: 1. Am depus apel intr-un divort si vreau sa stiu cat timp am sa depun motivele apelului de la data ... (vezi toată discuția)
Cand se face repartizarea aleatorie, in raport de data introducerii actiunii? aidu aidu dosarele se repartizeaza aleator in Ecris in ziua inregistrarii cererii de chemare in judecata?? Insa pe situl Tribunalului, desi dosarul a fost inregistrat ... (vezi toată discuția)
Apelul: comunicarea motivelor, obligativitatea angajãrii unui avocat, depunerea întâmpinãrii comerciantu comerciantu un proces cistigat in stadiul de ,,fond,, piritul a facut ,,apel,, (10/01/2014) intrebarea mea este cind voi primi comunicarea din partea judecatoriei ? pentru ... (vezi toată discuția)