avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CO in perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CO in perioada de preaviz

In cazul solicitarii a 3 zile de CO in perioada de preaviz, angajatorul poate sa respinga cererea sau sa prelungeasca preavizul? Se poate solicita concediu fara plata in perioada preavizului fara a prelungi perioada acestuia?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 8 Iunie 2015
1. Concediu de odihna nu prelungeste durata preavizului.

2. CFP poate prelungi durata preavizului , daca se decide suspendarea c.i.m. pe durata acordarii acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul fara plata alexandru9591 alexandru9591 La firma la care lucrez inca, am depus un preaviz de demisie de 20 de zile. Nemaiavand zile disponibile din concediul de odihna, imi pot lua zile de concediu ... (vezi toată discuția)
Preaviz dat de companie in cazul unui preaviz dat de companie: ... SANTIER SANTIER Preaviz dat de companie In cazul unui preaviz dat de companie: 1. daca solicit CO si acestia nu il accepta (din x motive reale sau nu) pot fi obligati in ... (vezi toată discuția)
Concediu in preaviz ariadna177 ariadna177 Buna ziua, sunt in perioada de preaviz in urma demisiei. Intrucat mai am zile de concediu neefectuate, I-am cerut angajatorului posibilitatea de a beneficia ... (vezi toată discuția)