avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Abonament telefon
Discuție deschisă în Executare silită

Abonament telefon

Buna ziua!
Am si eu o problema si am nevoie de un raspuns.
Am avut un abonament la Cmte, actuala Telekm.
Nu am mai avut posibilitatea sa-l platesc din cauza unei probleme medicale si mi-au reziliat contractul, am si o clauza de reziliere de 450 de ron. Suma totala este in jur de 980 lei. In prezent sunt cautat de o firma de recuperare, Crdt.express, ma suna de 2-3 ori pe zi, imi trimit plicuri... m-am obisnuit. Ultimul plic contine o foaie de la firma de recuperare care un birou de executare silita in care il roaga pe executor sa puna in aplicare codul de procedura civila... s.a.m.d
Valoare toata pe care mi-o cer ei este de 2800 de lei !!!
Am cerut explicatii detalitate scrie, semna si stampilat, dar nu am primit decat verbale, spunandu-mi ceva de niste penalizari din acel contract de abonament.
Eu in prezent am o rata de 650 de lei din 1200 lei venit net, mi-am facut un credit pentru problema medicala. Le-am explicat ca acest credit il termina in noiembrie 2015 si atunci as putea sa incep sa le platesc, pentru ca altfel nu am posibilitatea.
Acum, va rog frumos... daca platesc direct la Telekm suma de 980 lei, ce se intampla ?
Sau... pana la urma, voi fi executat silit cu propire din salariu?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:10, 9 Iunie 2015
Suma de 980 lei reprezinta suma de baza la operatorul de telefonie
Avand in vedere ca dvs nu ati achitat in termenul stabilit debitul ,creditorul=operatorul de telefonie ,a declinat competenta recuperarii debitului in favaoarea firmei de recuperare care prin somatii va comunica suma de plata 2800 lei care reprezinta debitul initial+penalizari de intarziere+cheltuieli cu executarea
Chiar daca dvs intentionati sa achitati strict 980 lei,firma de recuperare va starui sa recupereze si diferenta pana la 2800 lei
Cat nu s-a ajuns la nicio executare, nu exista cheltuieli.
Sunt numai penalitatile din contract.
de cand e acea factura, care e data scadenta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

recuperare debit de catre societate recuperari creante, prin executare silita LoreB LoreB Buna ziua, as dori sa imi oferiti parerea dumneavoastra intr-o problema de care nu reusesc sa scap. Tatal meu are un abonament o firma de telefonie cu o ... (vezi toată discuția)
Recuperatori datorie societate telefonie mobila elena10 elena10 buna seara! in septembrie 2008 am facut un abonament la un operator de telefonie mobila ,in iunie 2009 mi l-au suspendat mai avand de achitat 150 ron ,acum ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă daca nu platesc abonamentul la orange? savaionutandrei2002 savaionutandrei2002 Ce patesc daca nu platesc abonamentul la Orange? Chiar sunt nedumerit, si foarte curios.. voi fi executat silit? Va rog sa îmi răspundeți. Multumesc. Suma: ... (vezi toată discuția)