avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bani personali
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bani personali

Trebuie sa mai declar banii personali la intrarea in tura daca de la 1.06 s-a schimbat legea?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 14:24, 15 Iunie 2015
OUG 28/1999 stipuleaza in continuare:

Art. 4. -
(12) Utilizatorii aparatelor de marcat electronice fiscale sunt obligaţi:
i) la ora începerii programului de lucru, să asigure înregistrarea sumelor de bani deţinute de personalul operatorului economic care îşi desfăşoară activitatea în unitatea de vânzare a bunurilor sau de prestare a serviciilor, într-un registru de bani personali, special întocmit în acest sens. Orice sumă de bani înregistrată în plus faţă de suma înregistrată la ora începerii programului de lucru, nu reprezintă sumă justificată prin registrul de bani personali. Modelul, conţinutul registrului de bani personali, precum şi procedura de înregistrare a acestuia la organul fiscal se aprobă prin ordin al ministrului finanţelor publice, în termen de 10 zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registul de bani personali blue_eyes blue_eyes Daca o educatoare care lucreaza intr-o gradinita particulara, nu are nici un contact cu casa de marcat sau cu banii care se incaseaza, este obligata sau ... (vezi toată discuția)
Registrul de bani personali petrescu alina petrescu alina Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca un PFA care-si desfasoara activitatea in regim de taxi (taximestrist independent) are obligatia constituirii Registrului ... (vezi toată discuția)
Registru de bani personali irina8001 irina8001 In cazul in care angajatii nu vin cu bani la serviciu, se mai completeaza acest registru? (vezi toată discuția)