avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract individual de munca in caz de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract individual de munca in caz de pensionare

Va rog sa ma lamuriti intr-o problema;am cerut de la serviciu o adeverinta pt pensionare pt limita de varsta,si acolo scrie ca mi-a desfacut contractul cu data de 8 06 2015.Este normal sa mi se desfaca contractul inainte de a primi decizia de pensionare?Mentionez ca aveam contract de munca pe durata nelimitata.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:46, 14 Iunie 2015
In situatia in care sustineti ca aveti dreptate, aveti la dispozitie un termen de 45 de zile de la data comunicarii deciziei de incetare a c.i.m. pentru a o contesta in instanta.

Actiunea se va depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul si este scutita de plata taxelor judiciare.
Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de munca in cazul pensionarii gluten gluten Pentru pensie limita de varsta ,contractul de munca inceteaza de drept ca si la pensie anticipata si pensie de boala? Se face decizie de propunere la pensie ... (vezi toată discuția)
Pensionare solov solov O colea a solicitat adeverinta pentru pensionare pentru limita de virsta in luna februarie.Decizia a primit-o aprox. dupa 45-60 zile,insa nici acum nu a ... (vezi toată discuția)
Dosar pensie anette03 anette03 Buna seara, sunt asistenta medicala in cadrul DSP si imi desfasor activitatea intr-o unitate de invatamant prescolar de stat si va rog sa-mi spuneti daca de ... (vezi toată discuția)