avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executat silit Kruk
Discuție deschisă în Executare silită

Executat silit Kruk

Buna Ziua!Astazi tocmai am primit o instiintare in care mi se prezinta faptul ca am fost executat silit si ca mi s-a facut proprire pe salar pentru un credit din 2006.Creditul a fost facut in anul 2006 timp de 5 ani pentru o suma de 10.000 RON, nemaiputand plati creditul din anul 2009 din cauza ca am ramas fara un loc de munca.

Intrebarea mea este urmatoarea:

Daca creditul s-a prescris dupa 3 ani de la terminarea creditului (7.04.2011)pot invoca prescriptia pentru a se anula executarea silita?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:45, 12 Iunie 2015
Si vreau sa mai adaug ceva

Pe prima pagina scrie asa, sus in coltul stang:

Dosar de exeturae silita nr. xxx/xxx

Data:5.06.2015

Pe plic stamplia era pe data de 8.06.2015

Eu am scos salarul intreg pe data de 11.06.2015

Daca s-a facut proprirea pe salar nu era normal sa imi opreasca incepand de luna aceasta????
Doua chestiuni:
1) Cine trimite hartiile alea, executorul judecatoresc sau Kruk?

2) Cu privire la :
Reflection a scris:
Daca s-a facut proprirea pe salar nu era normal sa imi opreasca incepand de luna aceasta????

Popririle pe cont bancar sau la Angajator se fac intr-un anumit termen de la inaintarea titlului catre executor, incuviintarea executarii, si nu instant odata cu data hotararii judecatoresti (sa zicem). Deci nu este nicio curiozitate ca dosarul din 5, comunicat in 8, nu a fost pus in executare pana pe 11, este vreme pentru a fi urmarit si executat silit.

Expeditorul este Biroul exectuorului judecatoresc.

Tin sa precizez ca e prima data cand primesc un plic de la un executor judecatoresc.

Am intrat pe portal.just.ro si am scris Numarul Dosarului de executare pentru a-l gasi...insa cand am dat enter nu mi-l afiseaza....sa nu fie nici un dosar pe rol??
Pe portal este nr dosarului de judecata, nr dosarului executional este dat de catre executor si este altceva.

Daca hartiile vin de la executor judecatoresc, este groasa, mergeti la el si vedeti despre ce-i vorba, apoi daca este cazul de contestatie cautati un jurist sa va faca hartiile, si depuneti contestatia in termen.

Alte discuții în legătură

Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)
Executare silit andreia2011 andreia2011 Buna ziua tuturor!vreau sa ma ajutati intr-o problema!am i=un credit la o banca facut 02.2009,am platit ratele pana in ianuarie 2012(nu mai gasesc ... (vezi toată discuția)
Poprire prin executor de la kruk. edward_zone edward_zone Buna ziua, Am primit un plic de la executor care instituie poprire la ordinal Kruk la un card de credit de la Garanti din 2009 care nu a mai fost platit din ... (vezi toată discuția)