Tatal meu BIRZOI NECULAE ,a depus la PREFECTURA MUNICIPIULUI BUCURESTI ,REGISTRATURA INTRARE NR 9108 ,in data de 12.05.2005 ,cu completare nr de inregistrare 10513 ,o cerere impreuna cu actele doveditoare care i-au fost cerute ,de despagubire a dreptului de proprietate ,in baza Legii nr 18/1991 .a Legii nr 169/1997.a Legii nr 1/2000 cu completarile si modificarile aduse prin LEGEA nr 247/2005 ,atasand toate actele doveditoare in temeiul Legii nr 9/1998.
De pe urma autorului BARZOI FLOREA ,decedat la data de 24.08.1953 cu ultimul domiciliu in localitatea COGEALAC ,judetul Constanta ,au ramas mostenitori ,tatal meu BIRZOI NECULAE ,BARZOI ELENA (care a decedat ulterior) ,AXIOTE ELVIRA si Barzoi ION (decedat ).
VA RUGAM SA NE AJUTATI
Cel mai bine este sa megeti personal si eventual sa cereti o audienta in cazul in care nu primiti destule detalii sau informatii despre cazul dvs. Singura speranta e sa nu cumva sa fie respinsa cererea, dar oricum trebuia sa primiti si in acest caz un raspuns. Mai exista si posibilitatea ca adresa de corespondenta sa fie gresita...?
Datorita faptului ca nu cunosc multe detalii, singurul lucru ce imi ramane e sa-mi dau cu presupusul.
Repet, mergeti personal si reglementati aceasta situatie fata in fata, altfel cine stie cat mai asteptati si poate si degeaba. Stiti cum cunt autoritatile, repectiv compartimente lor...comunicarea e greoaie rau de tot.
Va multumesc ,nu-mi ramane decat sa ma inscriu in audienta ,deoarece asa cum ati spus comunicarea cu departamentelor lor este foarte greoaie . Sperantele noastre sant mici in recuperarea celor 10 ha de teren arabil si 2.500 metri locul de casa (casa + dependinte),ramase in Bulgaria in urma deportarii .Toate aceste acte noi le-am depus la Prefectura .Va multumesc si va doresc multa sanatate si succes in tot ce faceti dumneavoastra!
Stie cineva despre aceste despagubiri ,pentru deportatii din Bulgaria?Statul roman ,a onorat aceste despagubiri ,si cum ati procedat .Noi ne luptam cu morile de vant! Multumesc!
Avere bulgaria
ContSters25145
Bunicul meu a fost deportat din Bulgaria, el e decedat,si doar unchiul meu a primit bani pt avere din Bulgaria, tata nu a stiut nimic despre banii astia. mai ... (vezi toată discuția)