avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Decont naveta elevi
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Decont naveta elevi

Buna ziua! Sunt elev navetist in clasa a X-a,si de 2 ani de cand merg la liceu nu ni se deconteaza naveta. Cei de la scoala vor abonamente si nu se pot deconta bilete,doar ca firma de transport,singura existenta in zona, nu vor sa faca abonamente, ci dau doar bilete la urcare.

Intrebarea mea este: exista ceva legi cu care sa remediem cumva situatia? Sau pe cine sa sezizam despre aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Radamante , utilizator 07:51, 18 Iunie 2015
Proces...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere de 50% pentru elevi care circula cu mijloc de transport in comun ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna seara ! Dupa ce am vazut scandalul dintre elevi si primarul Constantei radu Mazare m-am gandit ca si in cazul meu si a inca 1000 de elevi al LTTV se ... (vezi toată discuția)
Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)
Marirea pretului biletului de autobuz popa_camelia1 popa_camelia1 Buna ziua! Eu sunt eleva navetista si zilnic pentru a ajunge la liceu parcurg cu microbuzul/autobuzul 16 km. Anul anterior pretul biletului era 4 lei,iar ... (vezi toată discuția)