avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1497 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... De dezastrele ecologice lasate in urma se ocupa cineva ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

De dezastrele ecologice lasate in urma se ocupa cineva ?

Moldova Noua este unul din locurile unde dezastrul ecologic este deja produs.
Organizatiile de mediu mai exista in aceasta tara ? Cum isi justifica fondurile primite ca ONG-uri din partea statului ?
Daca la nivel local, cetatenii se mai zbat firav sa mai faca cate ceva, statul mai este el implicat in problemele de mediu ? Pe cand o dezbatere nationala, serioasa, in acest sens ?
Politicienii nostri vor avea candva in vedere mediul si implicit sanatatea cetatenilor ?
Cred ca este locul si timpul, sa deschid o discutie in acest sens.
Iata un exemplu:
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:18, 14 Iunie 2015
gigipopa a scris:

Politicienii nostri vor avea candva in vedere mediul si implicit sanatatea cetatenilor ?
Cred ca este locul si timpul, sa deschid o discutie in acest sens.

Care politicieni? Ponta?, cei saltati deja de DNA?, sau restul coruptilor pe lista DNA? (si lista e a naibii de mare, credeti-ma)
Noi nu avem politicieni, avem o scursura care a umplut un vid de putere lasat in urma loviturii de stat din '89.
Sincer, dvs. chiar asteptati ceva de la ei? Sincer acum, va rog frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dna vs. politica romaneasca Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" Perioada [b]1989 - 2014[/b] are o singura constanta: toti politicienii mint & fura (oricand, oriunde si oricat) de la oricine, in speta de la romani. Fara a ... (vezi toată discuția)
Psd a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregãtesc de ruperea usl ContSters257414 ContSters257414 [b]Surse- PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregătesc de ruperea ... (vezi toată discuția)
Hotãrârea de guvern justice123 justice123 Intr-un alt subiect care nu-l gasesc chiar acum, sau a fost incuiat, se discuta daca eu trebuie sa stiu si sa aplic hotararile de guvern, in speta HG 174/2002. ... (vezi toată discuția)