ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

androidu 
	    	Utilizator

androidu 
	    	Utilizator	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

Aceasta lucrare nu trebuie finantata de catre administratia blocului ?
 androidu	                   

Eu am o problema, Vecinul de linga mine are teava fisurata, mai exzact teul care face legatura intre wc ul meu si wc ul lui si trebuie schimbata ,iar ... (vezi toată discuția)
	                    androidu	                   

Eu am o problema, Vecinul de linga mine are teava fisurata, mai exzact teul care face legatura intre wc ul meu si wc ul lui si trebuie schimbata ,iar ... (vezi toată discuția)

tomanicolae43	                   

Buna ziua.Daca ma puteti ajuta cu răspuns in litera legii.S-a executat o anulare de teu pe coloana principala de apa pe motiv ca in acel teu intra o țeavă ... (vezi toată discuția)
	                    tomanicolae43	                   

Buna ziua.Daca ma puteti ajuta cu răspuns in litera legii.S-a executat o anulare de teu pe coloana principala de apa pe motiv ca in acel teu intra o țeavă ... (vezi toată discuția)

aoa	                   

salutare,
am o problema a carei rezolvare nu am gasit-o reglementata nicaieri si de aceea apelez la cunostintele voastre (poate ati trecut prin asa ceva!): ... (vezi toată discuția)
	                    aoa	                   

salutare,
am o problema a carei rezolvare nu am gasit-o reglementata nicaieri si de aceea apelez la cunostintele voastre (poate ati trecut prin asa ceva!): ... (vezi toată discuția)