Se constituie fond de reparatii la propunerea Comitetului executiv si se aproba in Adunarea Generala,colectarea lui sa se faca esalonat prin lista lunara cu cheltuieli la intretinere. Se foloseste chitanta separat sau cum se procedeaza corect?
O parte din suma ,consider ca trebuie sa se ia din fondul de reparatii pentru ca e fisurat teul sau igrecul cum so numii chiar linga teava principala. Din teu mai pleaca dupa aia cite o juma de metru pina la WC!
E o lucare de "doi firfirei".
Acum cativa ani am constatat ca s-a fisurat acea conducta ce venea de la vecin la mine. Am chemat instalatorul, am aratat vecinului, am oprit apa... In jumatate de ora instalatorul a inlocuit teava orizontala si-am dat drumul la apa pe acea coloana. M-a costat 50 lei. Vecinul voia sa plateasca si el dar l-am asigurat ca nu e cazul si-am fost multumit ca nu-mi ami intra apa in perete si nu mai este riscul de a avea vreo inundatie...
Sa fi implicat si asociatia in costul unei asemenea lucrari era ridicol.
Delimitare parte comuna
aoa
salutare,
am o problema a carei rezolvare nu am gasit-o reglementata nicaieri si de aceea apelez la cunostintele voastre (poate ati trecut prin asa ceva!): ... (vezi toată discuția)