ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 ivanvintilica	                   

Se constituie fond de reparatii la propunerea Comitetului executiv si se aproba in Adunarea Generala,colectarea lui sa se faca esalonat prin lista lunara cu ... (vezi toată discuția)
	                    ivanvintilica	                   

Se constituie fond de reparatii la propunerea Comitetului executiv si se aproba in Adunarea Generala,colectarea lui sa se faca esalonat prin lista lunara cu ... (vezi toată discuția)

aoa	                   

salutare,
am o problema a carei rezolvare nu am gasit-o reglementata nicaieri si de aceea apelez la cunostintele voastre (poate ati trecut prin asa ceva!): ... (vezi toată discuția)
	                    aoa	                   

salutare,
am o problema a carei rezolvare nu am gasit-o reglementata nicaieri si de aceea apelez la cunostintele voastre (poate ati trecut prin asa ceva!): ... (vezi toată discuția)

lemia50	                   

Buna seara.As vrea sa intreb urmatoarele:
1 . Teava de alimentare cu apa rece a unui apartament(ma refer la segmentul cuprins intre conducta verticala si ... (vezi toată discuția)
	                    lemia50	                   

Buna seara.As vrea sa intreb urmatoarele:
1 . Teava de alimentare cu apa rece a unui apartament(ma refer la segmentul cuprins intre conducta verticala si ... (vezi toată discuția)