avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Tatal meu adecedat pe data de20 mai s
i a luat pensia .Mai are drepturi de ridicat?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:07, 16 Iunie 2015
Nu.
Doar ajutorul de deces=2415 lei
1. Ultima pensie de care poate beneficia este pensia din luna in care a decedat.

2. Sotia supravietuitoare sau copii pot ridica de la Casa de Pensii ajutorul de deces in suma de 2415 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor deces parinte DimaG DimaG Buna ziua, tatal meu a decedat in urma cu 2 luni, vreau sa stiu daca eu, copilul lui, beneficiez de vreun ajutor din partea statului in urma acestei intamplari ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor: deces in familie - ajutor din partea institutiei, pensie de urmas crainic76 crainic76 Buna seara! Va rog sa ma ajutati in legatura cu 2 probleme: 1. Tatal meu a decedat in data de 12 iulie a. c. Eu sunt cadru didactic la o scoala din oras . ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotia si copilul supravietuitori alina_puff alina_puff Buna ziua am o intrebare unchiul meu a decedat in urma unei boli cumplite cancer pulmonar si alte complicati am inteles ca copii pot benificia de o ... (vezi toată discuția)