avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Termen de predare a permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Termen de predare a permisului de conducere

Buna seara!
Pe data de 09.06.2015 am pierdut procesul in care am contestat procesul verbal. Am fost la politie si mi s-a spus ca-mi trebuie decizia si sa dau declaratie ca nu contest si decizia. De aici nu stiu cum trebuie sa procedez ca am fost la judecatorie si mi s-a spus ca decizia nici nu este tehnoredactata. Ce trebuie sa fac sa nu depasesc cele 15 zile?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ivasi , utilizator 20:20, 21 August 2019
""Nerespectarea termenului de predare a permisului de conducere atrage prelungirea duratei suspendarii dreptului de conducere pe drumurile publice,cu 30 de zile,aceasta reprezentand un adaos la durata unei sanctiuni complementare deja aplicate ,prin procesul verbal de contraventie,nefiind vorba de o alta sanctiune complementara.""
decizie curte de apel.
daca legea prevede suspendare pe 30 zile se poate da 60 de zile ?10 mere +2 pere =12 mere
30 zile nerespectare dispozitii politist+30 zile nepredare carnet=60 zile nerespectare dispozitii politist..
daca politistul nu poate miscora pedeapsa de 90 de zile pentru trecere cale ferata se poate majora la 120 zile?
in penal se da 7 ani pt viol si 2 ani pt cumul de alte infractiuni,dar nu 9 ani pentru viol.
sunt pedepse si incadrari juridice distincte :30 zile pt nerespectarea dispozitiilor politistului si 30 zile pt nepredarea carnetului.nu poate fi una singura
Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2019
ivasi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere contravențională respinsă. care este termenul în care trebuie să predau permisul? DannielS DannielS Buna ziua, Astazi mi-a fost respinsa plangera contraventionala dar am apel in 30 de zile ...pot preda permisul pentru a nu mai pierde timp sau sunt obligat sa ... (vezi toată discuția)
Pierdere proces de suspendare permis auto romeo_ovidiu@yahoo.com romeo_ovidiu@yahoo.com Buna ziua, As dori ce sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie pentru a nu imi fii prelungita suspendarea cu inca 30 zile. Mi-a fost suspendat ... (vezi toată discuția)
Hotărâre cu drept se apel Liviu2221 Liviu2221 Bună ziua. Am făcut contestație la un proces verbal care avea ca obiect și reținerea de permis. L-Am pierdut și sa dar hotărârea cu drept de apel în ... (vezi toată discuția)